Бубка зустрівся з гендиректоркою Єврокомісії з освіти, молоді, спорту та культури Хрістофіду

Бубка зустрівся з гендиректоркою Єврокомісії з освіти, молоді, спорту та культури Хрістофіду

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка провів робочу зустріч з генеральною директоркою Єврокомісії з освіти, молоді, спорту та культури Теміс Хрістофіду.

Очільник НОК та представниця Єврокомісії, яка рекомендувала надати Україні статус кандидата в члени Євросоюзу, обговорили вагому роль спорту в питанні виховання дітей під час війни, передає Укрінформ.

Президент НОК відзначив європейські прагнення усіх українців, які з нетерпінням чекають рішення щодо місця України в ЄС. За словами Бубки, повноцінне повернення до європейської родини є одним з  пріоритетів в роботі Президента України Володимира Зеленського. Наша країна заслужила отримати від Євросоюзу чіткий сигнал про те, що ми - разом.

Після розповіді Сергія Бубки про Фонд солідарності та допомогу українцям від олімпійської спільноти Теміс Хрістофіду зізналася, що вона вражена рівнем консолідації навколо України і надзвичайно активно сама підтримує її. 

Читайте також: Гутцайт закликав продовжити бойкот російських і білоруських спортсменів

Генеральна директорка також відзначила величезну важливість того, що українські спортсмени навіть під час війни продовжують виступати на міжнародній арені - на  найпрестижніших європейських і світових змаганнях.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-