Сьогодні у Києві пройдуть проводи збірної Україну на Олімпіаду в Токіо

Сьогодні у Києві пройдуть проводи збірної Україну на Олімпіаду в Токіо

Укрінформ
11 липня  у режимі телемарафону у Києві відбудуться урочисті проводи збірної команди України на літні Олімпійські ігри в Токіо.

Церемонія проходитиме у спеціально облаштованому пресцентрі за адресою вулиця Іллєнка, 42, повідомили Укрінформу в НОК України. 

«Учасниками телемарафону стануть президент НОК України, олімпійський чемпіон з легкої атлетики Сергій Бубка, міністр молоді та спорту, олімпійський чемпіон з фехтування Вадим Гутцайт, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, переможець Ігор-1964 у Токіо з фехтування Григорій Кріс, олімпійці Токіо-2020 Жан Беленюк, Аніта Серьогіна, Станіслав Горуна, Анжеліка Терлюга, Яків Хаммо, збірна України з веслування на байдарках та каное на чолі з дворазовим олімпійським чемпіоном, головним тренером Юрієм Чебаном та інші», - зазначили у пресслужбі НОК. 

Під час урочистої церемонії відбудеться презентація олімпійської форми, погашення олімпійської марки, відвідання експозиції спортивного музею та багато інших цікавинок.

XXХII літня Олімпіада стартує в Токіо 23 липня і триватиме до 8 серпня. 

Читайте також: Затверджено склад Олімпійської збірної України для участі в літній Олімпіаді в Токіо

Як повідомляв Укрінформ, нашу країну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25-ти видах спорту (30-ти дисциплінах).

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-