На Олімпіаді в Токіо хочуть дозволити продаж алкоголю глядачам

На Олімпіаді в Токіо хочуть дозволити продаж алкоголю глядачам

Укрінформ
Організатори Олімпійських ігор у Токіо планують дозволити продаж алкогольних напоїв глядачам на об'єктах, де проводитимуться змагання, під час спортивного заходу, але з обмеженнями для запобігання поширенню COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Kyodo News.

За словами джерел, організатори, швидше за все, встановлять часові межі для таких продажів.

Слід зазначити, що рекомендації щодо глядачів на Олімпійських іграх у Токіо, які розпочнуться 23 липня, будуть оприлюднені пізніше цього тижня. У проєкті організатори просять глядачів утримуватися від прийому їжі і пиття групами в проходах на об'єктах, а також добиратися до місць і назад, не зупиняючись де-небудь, у межах заходів щодо зниження ризику поширення вірусу.

Читайте також: Більшість українських олімпійців вакцинувались від COVID-19 перед Іграми у Токіо

Президент оргкомітету ігор Сейко Хашимото сказала в понеділок, що питання продажу алкогольних напоїв глядачам «розглядається», але залежить від того, чи можна утримати людей від гучних розмов або криків і від того, чи зможуть вони дотримуватися правил безпеки при переміщенні по майданчиках.

Окрім того, визначальними чинниками при розгляді дозволу на продаж алкогольних напоїв на Олімпіаді будуть карантинні правила й обмеження, які діють наразі в Японії.

А ще, судячи з усього, рішення про продаж алкоголю було ухвалено з урахуванням спонсорського контракту з алкогольними компаніями.

Як раніше передавав Укрінформ, під час Олімпійських ігор-2020 в Токіо організатори змагань допустять на спортивні об'єкти не більше 10 тисяч глядачів.

Японія готується послабити дію надзвичайного стану, який ввели в окремих регіонах країни через важку ситуацію із коронавірусом.

Як повідомлялося, ігри XXXII Олімпіади в Токіо у зв'язку з пандемією коронавірусу були перенесені з 2020-го на 2021 рік. Змагання пройдуть з 23 липня по 8 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-