У Києві може пройти чемпіонат Європи з маунтенбайку

У Києві може пройти чемпіонат Європи з маунтенбайку

Укрінформ
У 2023 або 2024 роках у столиці України може пройти чемпіонат Європи з велосипедного спорту (маунтенбайку).

Президент Європейського союзу велосипедистів (UEC) Енріко делла Каза вже обговорив це питання з міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом, а 14 квітня  зустрівся з цього приводу з представниками Національного олімпійського комітету України, повідомили Укрінформу у пресслужбі НОК.

Енріко делла Каза висловив слова вдячності українським колегам за намір провести престижні міжнародні змагання з маунтенбайку в Україні, відзначивши, що Київ має чудовий велотрек високого рівня, який відповідає європейським стандартам.

Віцепрезидент НОК Равіль Сафіуллін привітав гостя з нещодавнім обранням на посаду президента UEC і нагадав, що за останні два роки наша країна гідно прийняла чемпіонат світу з хокею у Дивізіоні А1, два "дорослі" чемпіонати Європи та юнацьку першість світу зі стрибків у воду, чемпіонат Європи з боксу, міжнародні турніри з художньої гімнастики, спортивної боротьби, тур чемпіонату Європи з регбі та інші престижні змагання.

«Усі вони пройшли на високому рівні, свідченням чого є високі оцінки і позитивні відгуки наших міжнародних колег і фахівців. Проведення чемпіонату Європи з маунтендайку в Україні – прекрасна ініціатива та мета", - зазначив Сафіуллін.

Читайте також: Українець Гладиш виграв «срібло» на чемпіонаті Європи з велотреку

На зустрічі також був присутній президент Федерації велоспорту України Андрій Грівко.

Фото: noc-ukr.org. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-