Японія просить обмежити склад офіційних делегацій на Олімпіаді

Японія просить обмежити склад офіційних делегацій на Олімпіаді

Укрінформ
Японія звернулася до всіх країн із закликом обмежити чисельність офіційних делегацій на літніх Олімпійських і Паралімпійських іграх у Токіо.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Офіційний Токіо просить іноземні уряди обмежити кількість осіб, котрі супроводжують високопоставлених гостей, які прибудуть на Ігри.

«Очікується, що глави держав і урядів вирушать до Японії для участі в церемоніях відкриття і закриття Ігор у Токіо. До їх числа входить президент Франції Еммануель Макрон, який буде приймати у 2024 році літню Олімпіаду в Парижі», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим Японія просить обмежити склад делегації супроводу максимум 12 членами для глави держави та п'ятьма - для міністра кабінету.

Читайте також: МОК не наполягає на вакцинації учасників Олімпійських ігор в Токіо

Як повідомлялося, організаційний комітет Олімпіади-2020 в Токіо офіційно вирішив провести змагання без участі іноземних глядачів. Таке рішення прийнято у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Організатори домовилися провести ще одну зустріч у квітні, щоб визначити, скільком людям все ж таки буде дозволено спостерігати за спортсменами на трибунах.

Фото: AFLO/Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-