Українські каратисти здобули дві медалі на змаганнях у Туреччині

Українські каратисти здобули дві медалі на змаганнях у Туреччині

Укрінформ
12-14 березня в Стамбулі пройшов етап Прем’єр-ліги Karate 1. 

Представники України здобули дві медалі - "срібло" у Різвана Талібова та "бронза" у Анжеліки Терлюги. Крім того, Катерина Крива та Аніта Серьогіна  зупинились за крок до бронзових нагород, посівши високі п’яті місця, повідомив кореспонденту Укрінформу пресаташе Української федерації карате Ігор Левенштейн. 

"Різван Талібов на шляху до фіналу здолав суперників з Чорногорії (5:3), Хорватії (6:0), Азербайджану (6:5) та Косова (6:3). Лише у фіналі чернівецького бійця зміг зупинити іранець Саджад Ганджзаде - 0:7. Це другий великий успіх 23-річного Різвана у Прем’єр-лізі. Рік тому він виграв "золото" у Зальцбургу – вперше для українських представників важкої ваги", - зазначив Левенштейн.   

Анжеліка Терлюга розпочала турнірну ходу з перемог над суперницями з Індії (8:0) та Швейцарії (4:1). Потім одеситка здолала принципову титуловану опонентку – італійку Сару Кардін (2:0). А ось у півфіналі українка поступилася за нічийного рахунку 5:5 Валентині Торо Менезес (Чилі) за рахунок першого набраного очка. Зате у бронзовому фіналі українка завдала поразки ще одній принциповій суперниці - болгарці Івет Горановій - 0:0 і перемога за хантеєм (суддівським рішенням).  

Читайте також: Добринська, Терлюга, Різатдінова і Цвєтов отримали іменні «зірки»

Наступний етап Прем’єр-ліги має пройти у Лісабоні (Португалія) 30 квітня - 2 травня.

Фото: karate.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-