Зеленський підписав закон про закупівлі для спортивних змагань

Зеленський підписав закон про закупівлі для спортивних змагань

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо закупівель при підготовці та участі українських збірних у міжнародних спортивних змаганнях.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

“Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі» щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту» № 1026-IX, який Верховна Рада підтримала 2 грудня 2020 року”, - йдеться у повідомленні.

За даними Офісу Президента, цей документ дасть змогу своєчасно, у повному обсязі та ефективно забезпечувати проведення навчально-тренувальних зборів і змагань, а також участь національних збірних команд України з видів спорту у змаганнях міжнародного значення.

Читайте також: Зеленський підписав закон про соцзахист під час карантину

Так, згідно із законом, без використання електронної системи закупівель здійснюється закупівля послуг, необхідних для проведення заходів з фізичної культури та спорту, фізкультурно-спортивної реабілітації та забезпечення підготовки й участі національних збірних команд України з видів спорту в міжнародних спортивних заходах, що включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 2 грудня ухвалила закон «Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі» щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту». За це рішення проголосував 291 народний депутат.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-