Півфінали Кубка Англії. Інтрига та голи на «Вемблі»

Півфінали Кубка Англії. Інтрига та голи на «Вемблі»

Інфографіка
Укрінформ
18 липня зіграють «Манчестер Сіті» - Арсенал», 19 липня – «Манчестер Юнайдет» - «Челсі».

Поряд з боротьбою за місця в топ-4 АПЛ, нас чекають і неймовірні матчі в Кубку Англії. Цього вікенду на «Вемблі» зіграють два півфінали. Якщо в парі «Ман Сіті» — «Арсенал» усі віддають перевагу команді Хосепа Гвардіоли і шанс «канонірів» у недооцінці їх конкурентів, то у матчі МЮ — «Челсі» очікують протистояння двох рівних суперників. Як можуть завершитися ці зустрічі аналізує тренер збірної України та експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: Українець Зінченко провів четвертий поспіль матч в АПЛ

Прогноз на матч «Арсенал» - «Манчестер Сіті»: гості виграють перший тайм. Коефіцієнт 1.7

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

«Ман Сіті» переможе — 1.3

«Ман Сіті» виграє перший тайм — 1.7

Обидві команди заб’ють — 1.8

«Ман Сіті» заб’є більше 2.5 голів — 2

Команди заб’ють більше 3.5 голів — 2.2

Форма команд

Справи в чемпіонаті у команди Мікеля Артети посередні. «Арсенал» залишається 9-м, відставання від єврокубкової зони — 3 очки. «Каноніри» два матчі поспіль втрачали очки, але в останньому турі вони вдома обіграли «Ліверпуль» 2:1. Лондонці здобули вольову перемогу завдяки голам Ляказетта і Нельсона.

Команда Гвардіоли фінішує в АПЛ на 2-у місці. Чемпіонські перегони «Ман Сіті» програв ще зимою, тому після карантину команда не дуже переймалась переможними серіями. В результаті у «городян» дві поразки в останніх 6 матчах. Поряд з цим «Ман Сіті» припали до смаку розгромні перемоги: 4:0 з «Ліверпулем», 5:0 з «Ньюкаслом» і «Брайтоном». В останньому турі «Ман Сіті» скромно обіграв «Борнмут» 2:1.

Читайте також: "Ліверпуль" програв "Арсеналу" у матчі Англійської прем'єр-ліги

Статистика зустрічей

Віднедавна блакитна команда з Манчестера стала для «канонірів» дуже незручним суперником. «Арсенал» програв «Ман Сіті» вже 7 матчів поспіль. Востаннє лондонці перемагали весною 2017-го саме у півфіналі Кубка Англії (2:1).

Щодо останніх побачень, то в минулому сезоні «Ман Сіті» двічі переміг в АПЛ — 2:0 і 3:1. Перемоги «городян» в АПЛ цього сезону були ще більш переконливі. 3:0 на виїзді та 3:0 вдома.

Прогноз

Артета знову спробує використати недоліки «Ман Сіті». Однак, різниця у класі велика. «Городянам» може вистачити геніальності одного Де Брюйне. Як прогнозують аналітики Parimatch, команда Гвардіоли доведе свою силу, забивши кілька м’ячів.

Читайте також: АПЛ: "Манчестер Сіті" переміг "Борнмут"

Прогноз на матч «Манчестер Юнайтед» - «Челсі»: МЮ заб’є більше 1.5 голів. Коефіцієнт 2.3

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Прохід МЮ — 1.7

Обидві команди заб’ють — 1.8

Команди заб’ють більше 2.5 голів — 2

МЮ заб’є більше 1.5 голів — 2.3

МЮ переможе — 2.4

Форма команд

Команда Уле Гуннара Сульшера не програє в АПЛ вже 12 матчів. Вона фактично вже в топ-4. У МЮ стільки ж очок, як і у четвертої команди ліги «Лестера» — 62, але поки що менше перемог і гірша різниця м’ячів. В останньому турі МЮ обіграв «Крістал Пелас» 2:0.

Лондонський клуб трохи трясе на фініші сезону. Команда Френка Лемпарда програла 2 з 5 останніх матчів в АПЛ і ускладнила собі життя в останніх турах чемпіонату. «Челсі» поки що 3-й, але «Лестер» і МЮ відстають лише на одне очко.

Читайте також: "Челсі" обіграв "Норвич" у матчі 36 туру АПЛ

Статистика зустрічей

«Челсі» раптом розучився грати проти МЮ. Лише 2 перемоги в останніх 10 матчах (2 нічиї і 6 поразок). Лондонці ось уже 6 поєдинків не можуть виграти у МЮ. Востаннє вони перемагали у травні 2018-го у фіналі Кубка Англії 1:0.

В поточному сезоні команда Сульшера тричі обіграла команду Лемпарда. В АПЛ — 4:0 і 2:0, та 2:1 в Кубку ліги. Цікаво, що двох останніх поразок «Челсі» зазнав вдома.

Прогноз

МЮ матиме перевагу за рахунок більш класних виконавців (Бруну Фернандеш, Погба, Решфорд, Марсьяль). На боці «Челсі» — свіжість та реваншистські настрої. Якщо команда Лемпарда не наробить помилок, то матиме перевагу в кінці матчу або ж овертаймі. На думку аналітиків Parimatch, буде атакуючий футбол, багато моментів і голів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-