УХЛ вперше в історії провела церемонію “Зірки хокейного року”

УХЛ вперше в історії провела церемонію “Зірки хокейного року”

Укрінформ
Українська хокейна ліга - Парі-матч вперше в історії провела церемонію нагородження кращих гравців і менеджерів сезону-2018/19 - “Зірки хокейного року”.

Спеціальних призів на церемонії “Зірки хокейного року”, яка відбулася 27 травня, були удостоєні кращі хокеїсти, керівники хокейних клубів, тренери і найбільш активні ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба УХЛ.

Переможців у кожній з понад 20 номінації визначало експертне журі. Так, кращим бомбардиром і снайпером чемпіонату став Микола Кисельов (“Кременчук”), “Золоту шайбу” отримав Артем Пуголовкін (“Донбас”), а кращим гравцем Жіночого чемпіонату стала Дар'я Цімеренко (“Україночка”).

Серед переможців церемонії “Зірки хокейного року” за підсумками сезону-2018/19 в Україні: Олег Петров, Всеволод Толстушко, Віталій Лялька, Микола Кисельов, Тимур Гриценко, Денис Бородай, Олексій Красильников, Ілля Коренчук, Артем Пуголовкін, Олег Петров, Олександр Батєзатов, Віктор Захаров, Володимир Чердак, Андрій Хапке, Валерій Середенко, Дар'я Цімеренко, Андрій Міхнов, Артем Целогородцев.

Читайте також: Вінницька хокейна команда “Маяк” стала чемпіоном України серед аматорів

Найкращою була визнана прес-служба хокейного клубу "Донбас".

«Сьогоднішнє свято – це результат роботи усієї хокейної родини України. Я гордий, що і наша компанія долучилась до цієї родини. Коли я бачив з яким захопленням і блиском в очах дивились діти на наших хокейних майстрів під час акції «Тренування з зіркою», то розумів, що ми робимо велику справу. Адже чим більше дітей обере спорт, тим здоровішою і ефективнішою стане наша країна», - заявив представник ТМ Parimatch Вадим Місюра після вручення нагороди кращому легіонеру сезону Іллі Коренчуку.

ТМ Parimatch - титульний спонсор Української хокейної ліги. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-