Став відомий склад експертної комісії церемонії “Зірки хокейного року” в Україні

Став відомий склад експертної комісії церемонії “Зірки хокейного року” в Україні

Укрінформ
Став відомий склад експертної комісії першої в історії України церемонії нагородження “Зірки хокейного року”, до якої увійшли 10 осіб.

Експертна комісія визначить переможців більш ніж в 20 різних номінаціях і нагородить їх відповідними нагородами. Пор це повідомляє прес-служба УХЛ.

До складу експертної комісії увійшли екс-гравці НХЛ Сергій Варламов і Дмитро Христич, MVP чемпіонату України-2011/12 Костянтин Касянчук, головний тренер національної збірної України Андрій Срюбко, тренер національної збірної України Сергій Климентьєв, віце-президент ФХУ Вадим Сисюк, директор зі зв'язків з громадськістю ТОВ “Парі-Матч” Вадим Місюра, глава СДК УХЛ Олександр Побєдоносцев, а також редакції телеканалів XSPORT і ICTV.

Читайте також: В Україні вперше відбудеться церемонія “Зірки хокейного року”

Як повідомлялося, 27 травня в 19.00 у Freedom Hall Українська хокейна ліга вперше в історії проведе церемонію нагородження кращих гравців і менеджерів сезону-2018/19 - “Зірки хокейного року”. Експертна комісія визначить переможців більш ніж у 20 різних номінаціях і нагородить їх відповідними нагородами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-