Вінницька хокейна команда “Маяк” стала чемпіоном України серед аматорів

Вінницька хокейна команда “Маяк” стала чемпіоном України серед аматорів

Укрінформ
Фінальна частина чемпіонату України з хокею з шайбою серед любительських команд відбулася минулими вихідними в місті Богуслав (Київщина) на базі УНТЦ “Льодограй”.

Переможцем стала вінницька команда Маяк”, “Динамо” посіло друге місце, “Легіон” - третє. Про це повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

У фінальному матчі “Динамо” зустрічалося з “Маяком”. Харківська команда показала на турнірі дуже красиву, якісну гру і не дарма вважалася фаворитом пари. Проте коротка лава запасних далася взнаки і сил у підопічних Сергія Акулова на весь матч не вистачило. Вінничани ж зіграли дуже грамотно і довели матч до перемоги (5:2).

Головний приз - чемпіонський кубок - капітан вінницької команди Володимир Давидюк отримав із рук чемпіона світу 1990 року, дворазового учасника Матчу всіх зірок НХЛ Дмитра Христича.

На відміну від попереднього сезону у фінальній частині мали право брати участь виключно спортсмени-любителі (минулого року допускалась участь трьох спортсменів-вихованців ДЮСШ, яким виповнилося 45 років).

Читайте також: Став відомий склад експертної комісії церемонії “Зірки хокейного року” в Україні

Нагадаємо, Дмитро Христич увійшов до складу експертної комісії першої в історії України церемонії нагородження “Зірки хокейного року”, яка відбудеться 27 травня в 19.00 у Freedom Hall. Сьогодні експертна комісія визначить кращих гравців і менеджерів сезону-2018/19 більш ніж у 20 різних номінаціях і вручить їм відповідні нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-