Футболіст Габовда в Угорщині підтримав флешмоб

Футболіст Габовда в Угорщині підтримав флешмоб "Pray for Ukraine" на підтримку України

Укрінформ
Посольство України в Угорщині започаткувало флешмоб #PrayForUkraine з метою привернути увагу світу до агресії Росії проти України.

Цю акцію підтримав український футболіст угорського клубу "Халадаш" Юрій Габовда і після матчу продемонстрував на футболці напис PRAY FOR UKRAINE. Про це повідомила посол України в Угорщині Любов Непоп у Facebook.

"У такий спосіб наш співвітчизник вирішив привернути увагу до агресії Росії проти України. Дякуємо за таку активну громадянську позицію! Останні події в Керченській протоці, коли на українські кораблі був здійснений відкритий збройний напад з боку Росії, а наші моряки стали військовополоненими, вимагають активної реакції і дій від кожного з нас – як усередині країни, так і за її межами, як українських громадян, так і наших партнерів. Всі разом ми можемо і маємо зупинити російську агресію. Приєднуйтеся до флешмобу Посольства України в Угорщині: #PrayForUkraine", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: УЄФА заборонив проводити матчі в регіонах, де введений воєнний стан

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії в Азовському морі. Вчора, 3 грудня, виконком Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заборонив проводити матчі в регіонах, де введений воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-