Спортсмени Національної гвардії України провели урок мужності

Спортсмени Національної гвардії України провели урок мужності

Укрінформ
У Києві відбувся Олімпійський урок мужності від спортсменів Національної гвардії України.

До столичної школи №10 напередодні свята Дня захисника України завітали військовослужбовці групи цивільно-військового співробітництва та спортивного клубу Національної гвардії України разом із сектором ювенальної превенції Подільського управління поліції. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

"Живе спілкування - надійний помічник на шляху знайомства з видом спорту. Діти бачать перед собою сильних, здорових, успішних спортсменів, відчувають неперевершені емоції від нагоди потримати у руках спортивне знаряддя, яке разом з власником перемогло на світових спортивних аренах, потерти на вдачу медаль з Олімпійських ігор та навіть зробити декілька пострілів по мішені", - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі діти мали нагоду поспілкуватись з легендарними українськими атлетами:  срібним призером Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро з сучасного п’ятиборства капітаном Павлом Тимощенком, срібною призеркою Ігор в Афінах з легкої атлетики підполковником Оленою Красовською та переможцем і призером чемпіонатів світу з сучасного п’ятиборства старшиною Дмитром Кирпулянським.

Спортсмени розповіли про особливості своїх видів спорту, світові досягнення спортсменів-військовослужбовців на олімпійських та міжнародних змаганнях, про складності та переваги спортивної кар'єри, а також ознайомили старшокласників із завданнями та функціями Нацгвардії України.

Читайте також: Юнацька Олімпіада: українські легкоатлети виступили на першому етапі змагань

На згадку про подію учасники Олімпійського уроку отримали в подарунок сувеніри з олімпійською атрибутикою від Київського міського відділення НОК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-