Юнацька Олімпіада: українські легкоатлети виступили на першому етапі змагань

Юнацька Олімпіада: українські легкоатлети виступили на першому етапі змагань

Укрінформ
П’ятеро українських легкоатлетів розпочали виступи на юнацькій Олімпіаді, яка проходить у Буенос-Айресі (Аргентина).

Цього року легкоатлети змагаються у два етапи. Переможець визначиться за сумою місць у кожному з етапів. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

У перший день змагань легкоатлетів на ЮОІ-2018 українець Олег Дорощук став третім зі стрибків у висоту з результатом 2,09 м. Другий етап у цьому секторі відбудеться 14 жовтня.

Світлана Жульжик за результатами трьох забігів стала сьомою з бігу на 800 м, що на другому етапі дозволить їй бігти у найсильнішому забігу і збільшить її шанси на високий результат. 11 жовтня під сильним вітром і дощем вона подолала дистанцію за 2.09,73 хв.

Наталія Дишлюк зуміла фінішувати четвертою в забігу і 15-ю за результатами всіх трьох забігів на 400 м. Її результат – 57,67 с.

Марія Ященко з результатом 3,65 м була дев’ятою зі стрибків з жердиною, а Марія Горєлова стала сьомою зі стрибків у довжину (5,71 м).

Читайте також: Юнацька Олімпіада: гімнаст Чепурний приніс Україні четверте "золото"

Нагадаємо, що цьогорічний формат легкоатлетичних змагань дещо змінений: замість кваліфікацій і фіналів на спортсменів чекають два фінали, за сумою яких і буде визначене місце кожного з них. При цьому атлети, які змагаються з бігу на 1500 м, 3000 м і 2000 м із перешкодами, у якості другого етапу бігтимуть крос.

Фото: НОК України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-