Де дивитися матч Україна - Словаччина

Де дивитися матч Україна - Словаччина

Укрінформ
Футболісти національної збірної України у п'ятницю, 10 листопада, завершать рік домашнім товариським поєдинком проти команди Словаччини.

Зустріч, яка розпочнеться на "Арені Львів" о 20.00, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 2", текстова трансляція - на Укрінформі.

Це буде поєдинок амбітних невдах відбору на чемпіонат світу-2018. "Синьо-жовті" завершили кваліфікаційний турнір на третьому, "непрохідному", місці у своїй групі (після Ісландії та Хорватії), а словаки, пропустивши уперед Англію, не вийшли з групи навіть з другої позиції. Саме вони виявилися гіршими серед дев'яти команд, які посіли у своїх групах другі місця.

Історія протистоянь України та Словаччини з 2002-го по 2015 роки налічує п'ять зустрічей: три з них завершилися внічию (0:0, 1:1, 1:1), одна - перемогою української збірної (3:2) і ще одна - її поразкою (0:1).

Читайте також: Хорватія і Швейцарія виграли перші "стики" чемпіонату світу-2018 з футболу

За словами головного тренера збірної України Андрія Шевченка, головне завдання майбутнього поєдинку - перевірити новачків і награти склад.

"Ми запросили нових виконавців для того, щоб перевірити їх і дати можливість проявити себе, - зазначив Шевченко. - Для цього якраз і потрібні товариські матчі. Нам необхідно награти склад. Збірна має вміти контролювати м'яч, діяти компактно. На жаль, не зіграють Степаненко, Гармаш та Буяльський".

Читайте також: Чому матч зі Словаччиною потрібен усім

Наставник національної збірної Словаччини Ян Козак заявив, що виставить у Львові комбінований склад.

"Ми маємо деякі кадрові проблеми перед товариськими іграми проти України і Норвегії. Ціла група вікових футболістів прийняла рішення завершити кар'єру у збірній. Сумно, але в цьому списку Козачик, Шкртел, Губочан, Куцка, Гамшик, Німець та Дюриця. Останній вже офіційно оголосив, що ігри проти України та Норвегії будуть для нього останніми у футболці національної збірної. Буде шанс зіграти у більшості з 24-х футболістів. Втім, це не означає, що на поле вийдуть виключно молоді хлопці. Було б неправильним кидати команду дебютантів у гру проти такого суперника. У Львові виступить змішаний склад", - сказав словацький тренер.

Читайте також: Футбол: фани обіцяють співочу підтримку збірній України всі 90 хвилин

Букмекери в цій грі віддають перевагу команді Андрія Шевченка. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "синьо-жовтих" з коефіцієнтом 2,05, а на перемогу словаків - 3,40. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,20.

Зустріч Україна - Словаччина обслуговуватиме суддівська бригада з Латвії. Головний арбітр - Андріс Трейманіс, асистенти - Гаральдс Гудерманіс та Алексейс Спасьонніковс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-