Хорватія і Швейцарія виграли перші

Хорватія і Швейцарія виграли перші "стики" чемпіонату світу-2018 з футболу

Укрінформ
У європейській кваліфікації стартував заключний етап відбору за останні чотири путівки на фінальний турнір XXI чемпіонату світу з футболу.

Першими у стикових матчах зійшлися в четвер збірні Хорватії та Греції, Північної Ірландії та Швейцарії, повідомляє Укрінформ.

Хорвати на "Максимирі" в Загребі завдали поразки грекам з рахунком 4:1. Успіх "шашковим" принесли голи ЛукіиМодрича, який на 13-й хвилині реалізував пенальті після фолу Орестіса Карнезіса на Ніколі Калиничі, того ж Калинича, яуий відгукнувся на 19-й хвилині на простріл Івана Стрінича, а також Івана Перишича (33) і Андрія Крамарича (49). У греків точним пострілом у ліву "дев'ятку" відповів Сократіс Папастатопуло (30), який забив головою після розіграшу кутового.

Читайте також: Де дивитися стикові матчі чемпіонату світу-2018 з футболу

Північноірландці на "Віндзор Парк" у Белфасті в свою чергу мінімально поступилися вдома швейцарцям - 0:1. "Зелено-біла армія" пропустила з 11-метрової позначки - на 58-й хвилині з пенальті відзначився захисник італійського "Мілана" Рікардо Родрігес.

Ще дві вакантні європейські путівки на ЧС-2018 розіграють збірні Швеції та Італії, які зійдуться 10 листопада в Стокгольмі і 13 листопада в Мілані, Данії та Ірландії - 11 листопада в Копенгагені і 14 листопада в Дубліні.

Читайте також: Футбол: 15 листопада відбудеться матч пам'яті легенд київського "Динамо"

Учасниками чемпіонату світу вже стали 23 з 32 команд: Єгипет, Нігерія, Іран, Саудівська Аравія, Республіка Корея, Японія, Англія, Бельгія, Німеччина (чемпіон світу), Ісландія, Іспанія, Польща, Португалія, Росія (господар), Сербія, Франція , Коста-Ріка, Мексика, Панама, Аргентина, Бразилія, Колумбія, Уругвай.

Нагадаємо: збірна України, яка фінішувала третьою слідом за командами Ісландії та Хорватії, не змогла вийти з відбіркової групи I.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-