У межах проєкту «Мистецтво допомагати» відбулися тренінги з першої психологічної допомоги

У межах проєкту «Мистецтво допомагати» відбулися тренінги з першої психологічної допомоги

Укрінформ
МКІП спільно із Товариством Червоного Хреста України та за підтримки Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти провело онлайн-тренінги з першої психологічної допомоги для викладачів закладів мистецької освіти.

Про це повідомляє пресслужба МКІП, передає Укрінформ.

Тренінги відбулися у Запорізькій, Миколаївській, Кіровоградській та Одеській областях. Загалом у них взяли участь 64 викладачі.

«Уже відбулися чотири тренінги другого етапу циклу тренінгів із першої психологічної допомоги. Вони проводяться в межах реалізації пріоритетного проєкту МКІП «Мистецтво допомагати» та Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»», - зазначають у міністерстві.

Основною метою тренінгів є підвищення обізнаності викладачів про те, як вчасно та правильно надавати першу психологічну допомогу; надання порад щодо підтримки емоційного стану студентів, які цього потребують; розпізнавання наявності у студента гострого чи накопиченого стресу; підвищення обізнаності щодо піклування про власне психічне здоров’я та психічне здоров’я оточуючих.

Читайте також: Навички допомоги ментальному здоров’ю за програмою ВООЗ опанували майже 100 тисяч медиків - Зеленська

МКІП планує продовжувати проведення циклу тренінгів для викладачів і студентів закладів мистецької освіти всіх регіонів України.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та інформаційної політики і Товариство Червоного Хреста України підписали меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту «Мистецтво допомагати» Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Фото ілюстративне 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-