Новий випуск «Станції Краматорськ» - про дрони, ракетні обстріли та пропаганду РФ

Новий випуск «Станції Краматорськ» - про дрони, ракетні обстріли та пропаганду РФ

Анонс
Укрінформ
Героєм нового випуску проєкту «Станція Краматорськ» буде військовослужбовець, який спеціалізується на аеророзвідці.

Гість четвертої програми Костянтина і Влади Ліберових - Сергій Жуковін “Швайгер” із 93 ОМБР. Він захищав Київщину, стримував наступ росіян на Харківщині, брав участь у боях за Соледар та Бахмут.

У цьому випуску йтиметься про те, якою була оборона Харківщини на початковому етапі війни; як пройшло перше військове використання FPV-дрона, що змінило хід цієї війни; якими були нештатні обставини на першому етапі використання вибухіки та дронів.

Також учасники програми обговорять: якою є ситуація з українським виробництвом БПЛА та скільки дронів потребують військові протягом дня; чи впливає на військових ворожа пропаганда та чи деморалізує їх; чому під час війни у прифронтових містах важливо лагодити дороги; коли припиняться ракетні обстріли України та чому кожен донат рятує життя військових.

Четвертний випуск проєкту "Станція Краматорськ" вийде 9 січня о 19.00 на Ютуб-каналі UkrinformTV.

Проєкт “Станція Краматорськ” створили Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” спільно з Центром протидії дезінформації при РНБО. Він виходить у форматі щотижневих відеоінтервʼю з військовими про російсько-українську війну та пов’язані з нею фейки, теперішнє та майбутнє України.

Ведучі програми - відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Гості - військовослужбовці, які захищають Українську державу від російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-