Рівень довіри українців до ЗСУ залишається високим

Рівень довіри українців до ЗСУ залишається високим

Дослідження
Укрінформ
Рівень довіри до Збройний сил України залишається високим і займає першість - майже три чверті українців висловлюють таке ставлення.

Про це йдеться у підсумках 2023 року від дослідницької компанії Gradus Research, передає Укрінформ.

«За даними низки досліджень суспільно-політичних настроїв українців, проведених Gradus Research у 2023, рівень довіри до Збройний сил України залишається високим і займає першість - майже три чверті українців висловлюють таке ставлення», - йдеться у дослідженні.

Водночас, за результатами опитувань, громадяни демонструють високий запит на справедливість, як зовнішню - ворог має бути покараний, так і внутрішню - вимога подолання корупції та реформування правоохоронної та судової системи, державної служби. А саму несправедливість українців часто згадують серед роз’єднуючих факторів у суспільстві.

Читайте також: У ЗСУ запевняють, що в Україні не посилювали мобілізацію

Опитування були проведені методом самозаповнення анкети в мобільному додатку Gradus. Онлайн-панель Gradus відображає структуру населення міст з кількістю мешканців більше 50 тисяч у віці 18-60 років за статтю, віком, розміром населеного пункту та регіоном.

Як повідомляв Укрінформ, у перемогу вірять 88% українців, а 58% з них вважають, що це відбудеться в короткостроковій перспективі.

Фото: Генштаб / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-