В Україні запустили онлайн-гід із прав людини

В Україні запустили онлайн-гід із прав людини

Укрінформ
Центр громадянських свобод разом із Baltic Human Rights Society розробили онлайн-гід із прав людини, який доступно пояснює українцям їхні права за допомогою практичних щоденних ситуацій і прикладів.

“Платформа буде корисною для тих відвідувачів, професійна діяльність яких охоплює права людини. Зокрема, для юристів, суддів, правозахисників. Також вона може використовуватися для формальної та неформальної освіти, професорами, вчителями й студентами”, - ідеться у повідомленні.

Як зауважили у Мінреінтеграції, у посібнику Human Rights Guide можна знайти контакти, куди звертатися і телефонувати, якщо порушено права людини. Переглянути його українською й англійською мовами можна за посиланням.

Читайте також: В ОБСЄ 45 країн заявили про необхідність покарання РФ за воєнні злочини в Україні

Також раніше безоплатний навчальний курс для ВПО було запущено на освітній онлайн-платформі Prometheus. У ньому зібрана корисна інформація про соціальні права та гарантії, медичне забезпечення, працевлаштування, освіту.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві презентували багатоформатну інклюзивну Конвенцію Організації Об‘єднаних Націй про права дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-