Головний рабин України порівняв терористичні атаки бойовиків ХАМАС та військ РФ

Головний рабин України порівняв терористичні атаки бойовиків ХАМАС та військ РФ

Укрінформ
Головний рабин України Моше Реувен Азман оприлюднив світлини своїх онуків, які були змушені переховуватися від терористичних атак військ РФ в Україні на початку повномасштабної війни, а тепер ховаються від атак бойовиків ХАМАСу в Ізраїлі.

Як передає Укрінформ, про це він написав у соцмережі X (колишній Твіттер).

Як зазначив Азман, на першому фото його онуки ховаються від ракет російських терористів на Київщині у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Пізніше їх разом з тисячами інших людей евакуювали до Ізраїлю та Європи.

На другому фото зображені ті самі діти, але тепер вони ховаються від ракет терористів з ХАМАС.

"Два різні куточки світу, але такий спільний біль та боротьба... У мене розривається серце, коли я бачу ці обличчя, але я вірю, що світло правди та віри прийде до нас через ці випробування", – написав Азман.

Читайте також: Перед Європарламентом вшанували пам’ять жертв терористичної атаки по Ізраїлю

"Молю Всевишнього, щоб він спрямував свій гнів та лють на кожного, хто причетний до терору проти мирного населення!" – йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало атаку на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару.

На цей час відомо про 1200 загиблих ізраїльтян, близько 3000 зазнали поранень. Доля 150 осіб, викрадених та вивезених до Сектору Гази, не відома.

Читайте також: Допомога Україні та Ізраїлю є пріоритетами Білого дому - міністр фінансів США

Ізраїль офіційно оголосив стан війни та мобілізував 300 тисяч резервістів для відповіді на терористичну атаку і вторгнення ХАМАСу.

США, ЄС, Україна та інші держави засудили атаки по Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-