ХАМАС завдав масованого ракетного удару по Ізраїлю, є поранені та загибла

ХАМАС завдав масованого ракетного удару по Ізраїлю, є поранені та загибла

Фото
Укрінформ
По центральних та південних районах Ізраїлю в суботу вранці було завдано масованого ракетного удару, щонайменше одна ракета влучила в будівлю в регіональній раді Гедерот, загинула 60-річна жінка.

Про це повідомляє The Jerusalem Post, передає Укрінформ.

Фото: ABED RAHIM KHATIB/FLASH90

"ХАМАС провів комбіновану операцію, що включає ракетний обстріл і проникнення терористів на територію Ізраїлю. ЦАХАЛ захищатиме жителів Держави Ізраїль, а терористична організація ХАМАС заплатить дуже високу ціну. Ми закликаємо громадськість дотримуватися вказівок Командування тилу і залишатися поблизу територій, що охороняються, а жителів районів, що межують з Газою, просимо залишатися вдома", - йдеться в заяві Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

ЦАХАЛ також заявив, що ракети впали у низці міст та населених пунктів, у тому числі в Тель-Авіві, де, за першими повідомленнями ізраїльських ЗМІ, було зафіксовано пряме влучання в житловий будинок.

Повідомлялося також про пряме влучання ракети по будівлі в Ашкелоні. У місті спалахнули десятки автомобілів.

Читайте також: У Тель-Авіві чоловік на автомобілі збив людей і накинувся на перехожих із ножем - семеро поранені

Крім того, ЦАХАЛ підтвердив, що, крім ракетного обстрілу, "терористи намагалися проникнути в одне з південних поселень".

Зазначається, що до цього часу допомогу медиків отримали 16 осіб по всій країні. Зокрема двоє людей перебувають у критичному стані, а шестеро у стані середньої тяжкості.

Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу заявив, що збирає високопосадовців служби безпеки на нараду, а міністр оборони Йоав Ґалант прямує до Гедерота.

Читайте також: Ізраїльські військові вбили двох палестинців під час рейду на Західному березі Йордану

Як повідомляв Укрінформ, у травні Тель-Авів потрапив під ракетний обстріл із Сектора Гази.

Перше фото: EDI ISRAEL/FLASH90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-