Фільм «Збиті льотчики Росії» покажуть в ефірі телемарафону 3 вересня

Фільм «Збиті льотчики Росії» покажуть в ефірі телемарафону 3 вересня

Трейлер
Укрінформ
Фільм "Збиті льотчики Росії" з документальної кінотрилогії про воєнну розвідку України покажуть в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" у неділю, 3 вересня о 22:15.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє у Телеграмі.

"Збиті льотчики Росії: проєкт, що покаже як Сили оборони та безпеки захищали українське небо. Ми зможемо побачити історії восьми збитих російських льотчиків, а також унікальну історію спецоперації воєнної розвідки "Синиця" про одного російського пілота, який перелетів на сторону добра разом зі своїм вертольотом Мі-8 АМТШ зі складу 319 окремого вертолітного полку", - ідеться у повідомленні.

Проєкт з циклу "Воєнна розвідка України" створено Артемом Шевченко, Сергієм Луканцем, Антоном Гойдою, Володимиром Скибою та Владиславом Симоновим спільно з Міністерством оборони за підтримки МКІП.

Читайте також: Повітряні сили на Бахмутському напрямку збили російський гелікоптер Ка-52

Як повідомляв Укрінформ, проєкт документальної кінотрилогії про спецоперації воїнів Головного управління розвідки Міністерства оборони України "Збиті льотчики Росії", "Війна на Дніпрі" та "Іноземний легіон" бере участь у мистецькому конкурсі Міністерства культури та інформполітики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-