В Україні планують відновити Канадську поліцейську місію - МВС

В Україні планують відновити Канадську поліцейську місію - МВС

Фото
Укрінформ
Представники Канадської поліції сподіваються якнайшвидше розпочати навчання для українських правоохоронців, відновивши місію CUPDP.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

У понеділок, 24 квітня, заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко обговорила із представниками Канадської поліції можливості відновлення Канадської поліцейської місії в Україні (CUPDP).

Читайте також: Усі обіцяні Канадою танки Leopard 2 для України вже у Польщі – Шмигаль

CUPDP - проєкт, який підтримує реформу поліції шляхом надання консультацій, тренінгів та обладнання для підвищення професійного розвитку та стандартів і створення більш ефективних поліцейських послуг, орієнтованих на громаду.

«Ми розуміємо, що важливою складовою підтримки українських поліцейських сьогодні є зокрема проведення тренінгів. Наразі ми б виділили три ключові напрями, які варто було врахувати при підготовці відповідних планів навчань. Зокрема, це тактична підготовка, робота поліції на деокупованих територіях та підтримка ментального здоров’я», - заявила Павліченко.

Читайте також: Канада оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Своєю чергою представники Канадської поліції зауважили, що сподіваються якнайшвидше розпочати навчання для українських правоохоронців. До тренінгів планують залучити близько 45 інструкторів, які зможуть поділитися своїми знаннями й досвідом з українськими колегами.

Читайте також: У Британії норвезькі інструктори навчають українських бійців вести вогонь в обороні

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України проходять інженерну підготовку з мінної безпеки щодо особливих ознак місць встановлення вибухівки.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-