У Британії норвезькі інструктори навчають українських бійців вести вогонь в обороні

У Британії норвезькі інструктори навчають українських бійців вести вогонь в обороні

Фото
Укрінформ
У Великій Британії норвезькі інструктори навчають новобранців Сил оборони України веденню вогню зі стрілецької зброї в оборонному бою.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

“Інструктори Норвезької національної гвардії Heimevernet у складі норвезької місії з навчання українських військових у Великій Британії за програмою базової загальновійськової підготовки проводять заняття з ведення вогню відділенням зі стрілецької зброї в оборонному бою”, - ідеться в повідомленні.

У Генштабі підкреслили, що під експертним керівництвом інструкторів Норвезької національної гвардії новобранці отримали цінний досвід і навички.

Масштабне навчання спрямоване на підвищення безпеки та спроможностей ЗСУ на передовій.

Читайте також: ЗСУ беруть участь у найбільших за 25 років навчаннях у Швеції

Як ідеться в повідомленні, Королівство Норвегія продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права. Військовослужбовці Норвезької національної гвардії беруть участь разом із навчальними командами країн-партнерів у програмі підготовки українських новобранців під керівництвом Великої Британії.

Як повідомляв Укрінформ, у Польщі норвезькі інструктори навчають українських військових керувати танками Leopard 2 та проривати танкові перешкоди.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-