Кошти за проєктом Мінветеранів і Червоного Хреста отримали понад 10 тисяч осіб - Лапутіна

Кошти за проєктом Мінветеранів і Червоного Хреста отримали понад 10 тисяч осіб - Лапутіна

Єдині новини
Укрінформ
Понад 10 тис. осіб отримали грошову допомогу в межах проєкту Міністерства у справах ветеранів та Червоного Хреста України.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, повідомляє Укрінформ.

"Ми вже здійснили виплати 10 тисячам таких осіб. Зараз знову люди подають на ці заявки, кошти в програмі є", - зазначила вона.

За словами Лапутіної, кошти на підтримку ветеранського підприємництва планується закріпити на законодавчому рівні.

"У нас бюджетом закладені кошти, і протягом року цей проєкт буде продовжуватися для ветеранів. Думаю, і на наступний рік будемо продовжувати цей проєкт, адже більше людей повертатимуться з війни до своїх громад, і ми маємо дати їм підтримку", - сказала Лапутіна.

Читайте також: Червоний Хрест України виплачуватиме по 4 тисячі людям з інвалідністю

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня стартував другий етап спільного проєкту Міністерства у справах ветеранів та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.

Відучора ще 15 тисяч заявників можуть подати заяву на отримання грошової допомоги через інформаційний ресурс Е-ветеран за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-