Усі російські загарбники будуть розбиті - Зеленський

Усі російські загарбники будуть розбиті - Зеленський

Відео
Укрінформ
Україна не пробачить знущання з наших людей, їхніх смертей і поранень, і всі російські терористи будуть розбиті.

Про це у своєму зверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«За такі удари, як по Костянтинівці сьогодні, як по багатьом іншим нашим містам, ворог має знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті», - сказав він.

Зеленський подякував ЗСУ, розвідці і СБУ – кожному і кожній, хто долучається до справедливої вогневої відповіді саме тим, хто є джерелом терору.

«Хочу окремо відзначити всіх тих наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, із яких бʼють по наших містах. Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей», - наголосив Президент.

Читайте також: У Бахмуті прикордонники відбили три атаки «вагнерівців»

Глава української держави відзначив наших бійців, які за минулу добу дали найкращий результат.

«Передусім на Донеччині. Славетна 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – дякую вам, хлопці! Морпіхи 36-ї бригади – молодці! 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» – дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Морпіхи «тридцятьпʼятки» і 79-та бригада ДШВ – дякую вам», - сказав він.

Зеленський подякував за влучність 44-й артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апостола (Запорізький напрямок).

Читайте також: ЗСУ знищили ще 1020 російських загарбників

Президент висловив вдячність усім, хто наближає українську перемогу, а також – кожному і кожній, хто бере участь у бою за Україну. «І вічна пам'ять усім, чиї життя забрала росія та її терористична війна. Слава Україні», - зазначив Президент.

Відео: ОПУ

Як повідомлялося, у поліції Донеччини заявили, що російських ударів минулої доби зазнали міста Авдіївка, Костянтинівка, Часів Яр, Гірник, Торецьк, Красногорівка, смт Велика Новосілка, Нью-Йорк, села Времівка, Новоолександрівка, Іванівське, Бердичі, Сєверне. рф била з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, танків.

За інформацією Донецької ОВА, в Авдіївці російські ракети влучили в житловий квартал, у Костянтинівці – в Центр обліку бездомних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-