Немає жодних доказів, що в Маріуполі був саме путін – розвідка

Немає жодних доказів, що в Маріуполі був саме путін – розвідка

Укрінформ
Немає жодних доказів, що чоловік, схожий на путіна, який був в Маріуполі, є президентом рф.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Юсов.

«А чому ви впевнені, що це був саме володимир путін в Маріуполі. У нас немає жодних доказів, що ця людина була володимиром путіним. Чоловік, схожий на володимира путіна дійсно зафіксований на цих кадрах. Наразі точаться дискусії в різних експертних середовищах чи живий в принципі сам путін. Але якщо він живий, то ми бачимо зазвичай зустрічі путіна за довжелезним столом на величезній відстані від людей, у нього тремтить одна рука і багато інших ознак, які добре характеризують самого путіна. А ось серед цих характерних ознак немає гуляння вечірнім Маріуполем, спілкування з мешканцями в дворах. Тобто це добра режисура і зрозуміло, що російська пропаганда вміє робити різні постановочні сеанси. Але жодних доказів що саме путін був в Маріуполі нам так і не надано», - зазначив Юсов.

Читайте також: Під час нічного візиту путіна до Маріуполя його зустріли вигуком «Це все неправда»

Відповідаючи на питання, чи справжній путін був на зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном, він наголосив: «Дуже цікаве питання. Я думаю, що це питання, на яке належить отримати відповідь, і весь світ буде уважно спостерігати за тим, що саме там за чоловік».

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок розпочався візит глави Китаю Сі Цзіньпіна до росії. Українське МЗС заявило, що Україна очікує, що Китай використає свій вплив на росію задля припинення розв’язаної нею агресивної війни проти України. В Британії заявили, що президент Китаю Сі Цзіньпін повинен використати свій державний візит до москви, щоб закликати президента рф володимира путіна припинити бомбардування українських міст, лікарень, шкіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-