Рада змінила дату разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань

Рада змінила дату разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон про перенесення дати щорічної разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань з 5 травня на 24 серпня.

За відповідний закон № 7295 в цілому проголосували 279 народних депутатів, повідомляє Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал нардепа від фракції “Голос” Ярослава Железняка.

“Щорічно до Дня Незалежності України учасникам бойових дій виплачується разова грошова виплата у порядку та розмірах, визначених Кабінетом Міністрів України в межах відповідних бюджетних призначень, встановлених законом про Державний бюджет України”, - зазначається в уточненій порівняльній таблиці.

Читайте також: Рада планує створити Державний реєстр санкцій

Автори законопроєкту пропонували змінити дату разової грошової виплати на 14 жовтня до Дня захисників і захисниць України, проте у порівняльний таблиці до другого читання проєкту закону враховано дату 24 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Верховна Рада закликала сторони-учасниці Римського статуту здійснити заходи для виконання рішення Міжнародного кримінального суду про видачу ордера на арешт президента рф володимира путіна та уповноваженої з прав дитини в офісі президента рф марії львової-бєлової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-