Ткаченко: Україна донесе свої меседжі до європейців лише за вироблення спільних з ними наративів

Ткаченко: Україна донесе свої меседжі до європейців лише за вироблення спільних з ними наративів

Укрінформ
В умовах обмежених можливостей іномовлення постачати інформацію з України, держава має посилити співпрацю з партнерами, зокрема, виробляючи спільні наративи й використовуючи їхні методи донесення інформації.

Про це сказав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час першого дня Міжнародного форуму зі стратегічних комунікацій в Україні Kyiv StratCom Forum 2023, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас обмежені можливості постачати свою інформацію. Навіть якщо ми налагодимо FREEДОМ англійською, однаково не буде надто широке охоплення. Тому я кажу про необхідність співпрацювати з нашими партнерами: виробляти спільні наративи, працювати з хай-тек компаніями, вирішити присутність у соцмережах і месенджерах - особливо Телеграмі, аби просувати наші наративи. Без співпраці і використання їхніх методів, у хорошому сенсі, ми тут нічого не зробимо", - підкреслив він.

Читайте також: У Раду подали проєкт закону про визнання культурної спадщини елементом нацбезпеки

Ткаченко додав, що важливим аспектом такої співпраці є акції та інші культурні події, що генерують і підтримують увагу до України.

Як повідомлялося, 2-3 березня у столиці проходить Kyiv StratCom Forum 2023 на тему «Що потрібно для перемоги в інформаційній війні України? Досвід стратегічних комунікацій у воєнний час». Мета заходу – зібрати разом комунікаційників з України та країн Європи і Америки, щоб обговорити результати боротьби України на інформаційному фронті у війні з росією, поділитись успішними та цікавими українськими комунікаційними кейсами, підсумувати досвід за минулий “воєнний” рік та поділитись ним із партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-