Зеленський відреагував на «опитування» Маска щодо України

Зеленський відреагував на «опитування» Маска щодо України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відреагував на "пропозиції" генерального директора компанії Tesla Ілона Маска, який організував опитування зі своїм "баченням" досягнення українсько-російського миру.

Глава держави у Твітері організував своє опитування щодо того, який Маск подобається більше - той, що підтримує Україну чи той, що за росію, передає Укрінформ.

Твіт Зеленського містить запитання: Який Ілон Маск вам подобається більше? Та варіанти відповіді - 1. той, що підтримує Україну; 2. той, що підтримує рф.

Так, на даний час, 92% учасників голосування відповіли, що їм подобається Маск, який підтримує Україну.

Як повідомлялося раніше, Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів генеральному директору компанії Tesla Ілону Маску, який організував у Твітері опитування зі своїм варіантом нібито розв'язання питання приналежності окупованого Криму. У ОП наголосили, що Україна має звільнити свої території, включно з Кримом, а російські воєнні злочинці мають бути засуджені міжнародним трибуналом.

Читайте також: В ОП відреагували на пропозицію Ілона Маска щодо Криму

Раніше Маск запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому виклав свою позицію щодо розв'язання питання Криму, серед іншого пропонує пристати на умови росії щодо Криму.

Більш як 60% тих, хто вже "голосував" за цю "пропозицію" Маска, її відкинули, і у відповідь на цей твіт Посол України в ФРН Андрій Мельник написав: "Єдиний результат: тепер жоден українець не купить твою чортову "Теслу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-