Де дивитися Великодні богослужіння

Де дивитися Великодні богослужіння

Укрінформ
В Комітеті з питань гуманітарної та інформаційної політики поінформували українців про платформи, де будуть транслюватися в прямому ефірі Великодні богослужіння.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сайті українського парламенту.

Зазначається, що богослужіння Православної церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору у Києві (триватиме з 23:30 23 квітня й орієнтовно до 03:00 - 03:30 24 квітня) можна переглянути в ефірі національного всеукраїнського телемарафону єдиних новин по телебаченню та на YouTube каналі UA: Культура.

Онлайн-трансляцію богослужінь також можна подивитися:

  • на сторінці Настоятеля ПЦУ Блаженнійшого митрополита Епіфанія, який і очолить богослужіння;
  • на сторінці ПЦУ;
  • на сторінці ПЦУ на платформі YouTube.
Читайте також: Загарбники планують обстріли на Великдень і пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» - СБУ

Богослужіння Української греко-католицької церкви зПатріаршого собору Воскресіння Христового у Києві транслюватимуть в ефірі національного всеукраїнського телемарафону по телебаченню та на YouTube каналі UA: Культура. Початок о 07:30 24 квітня.

«Будь ласка, дотримуйтеся обмежень воєнного стану, правил комендантської години у кожному регіоні та слідкуйте за повідомленнями військово-цивільних адміністрацій. Пам‘ятаймо, що у російських військ немає жодних моральних обмежень», - зауважила заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Ірина Констанкевич.

Як повідомлялося, 24 квітня 2022 року християни східного обряду відзначатимуть Світле Христове Воскресіння, або Великдень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-