Загарбники планують обстріли на Великдень і пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» - СБУ

Загарбники планують обстріли на Великдень і пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Загарбники планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових і пишуть «Христос Воскрес!» на снарядах.

Про це свідчать нові телефонні розмови російських вояків, які перехопила СБУ, передає Укрінформ.

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишуть «Христос воскрес!». Развлекаемся как можем», - розповідає окупант своїй дружині.

Проте коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника стає іншим. З 19 людей у його взводі залишилося лише 7, решта вбиті або втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», - резюмує окупант.

У СБУ прокоментували: "Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше".

Читайте також: Російські військові бояться ЗСУ навіть в окупованих містах - СБУ

Як повідомлялося, раніше міністр оборони України Олексій Резніков пообіцяв на Великдень гарні "пасочки" для ворога. За його словами, "пасочки" щодня везуть через кордон спеціальними конвоями, завтра очікуються "нові пасочки для ЗСУ, які їх дуже вдало використають проти ворога".

Українські захисники з 24 лютого по 23 квітня ліквідували близько 21 600 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-