Ткаченко закликає дотримуватись обмежень воєнного стану під час Великодніх свят

Ткаченко закликає дотримуватись обмежень воєнного стану під час Великодніх свят

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години під час Великодніх свят через погрози рф обстрілювати українські церкви.

Як передає Укрінформ, про це міністр написав в Телеграмі.

«Міноборони російської федерації фактично зараз погрожує обстріляти українські церкви у Великодню ніч. В одне з найважливіших християнських свят, яке несе в собі світлу надію, що життя перемагає смерть. Звичайно, подають це з боку нібито майбутніх провокацій України. Раніше рашисти провокаціями виставляли вбивства в Бучі, Гостомелі та інших містечках Київської області. Тому нагадую, що надзвичайно важливо дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години у вашому регіоні», - написав Ткаченко.

Читайте також: рашисти можуть влаштувати в Україні провокативні обстріли у ніч на Великдень – «алібі» вже вигадали

За його словами, Великодні богослужіння для християн східного обряду будуть доступні в онлайн-форматі та по телебаченню, зокрема, і в національному марафоні єдиних новин #UAразом.

«росія – підступний ворог, який неодноразово довів, що від нього можна очікувати будь-чого. Навіть обстрілів церков. Будь ласка, будьте обережні», - закликав міністр.

Читайте також: На Великдень і «травневі» в українців не буде додаткових вихідних

Як повідомляв Укрінформ, російські пропагандисти знову вдаються до прийому "інформаційного алібі", "попереджаючи" про можливі провокації в українських містах під час святкування Великодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-