Журналісти України і Литви видаватимуть спільну газету

Журналісти України і Литви видаватимуть спільну газету

Укрінформ
Національна спілка журналістів України та Литовська спілка журналістів видаватимуть спільну газету під назвою «Ми з України».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкомтелерадіо.

«Реалізація спільної ініціативи Національної спілки журналістів України та Литовської спілки журналістів посилить інформаційне протистояння російським окупантам», - зазначив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

У газеті «Ми з України» висвітлюватиметься об’єктивна картина війни, подвиги захисників та волонтерів з різних регіонів держави. Також міститиметься корисна інформація для українців, які залишилися у своїх домівках або ж намагаються виїхати в безпечніше місце.

Видання реалізується за повної підтримки Литовської спілки журналістів і буде безкоштовним. Його вихід планується цього місяця. Друкуватиметься газета у Львові накладом 8 тисяч примірників. Кількість сторінок – 16.

Читайте також: У вільнюському Університеті Вітовта Великого створять центр культури та освіти для українців

Газета розповсюджуватиметься на всій території України, і Держкомтелерадіо просить міністра інфраструктури посприяти у вирішенні питання щодо її поширення через відділення АТ «Укрпошти».

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-