Від початку війни з-за кордону повернулися 167 тисяч українців

Від початку війни з-за кордону повернулися 167 тисяч українців

Відео
Укрінформ
Від початку нападу росії на Україну з-за кордону повернулися 167 тисяч українців. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба України.

"Загалом за 12 днів війни через західні ділянки кордону в Україну повернулося 167 тисяч наших співвітчизників, з яких близько 80 відсотків - чоловіки", - йдеться у повідомленні.

Серед тих, хто повернувся сьогодні, Олександр та Владислав. Чоловіки працювали далекобійниками в Європейському Союзі, а тепер планують поповнити лави Збройних сил України.

"Якщо ми будемо там залишатися, то куди тоді повернемося?", - кажуть вони й закликають усіх українців, які перебувають за кордоном та здатні тримати зброю, також повертатися.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-