Фронтмена гурту «Антитіла» призначили речником Ради з молодіжних питань

Фронтмена гурту «Антитіла» призначили речником Ради з молодіжних питань

Укрінформ
Фронтмена музичного гурту "Антитіла" Тараса Тополю призначили речником Ради з молодіжних питань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Перше установче засідання Ради з молодіжних питань, яка є консультативно-дорадчим органом при Президентові України, відбулося у форматі онлайн-конференції. У ньому взяли участь співголови ради – заступник керівника ОП Олексій Дніпров і народний депутат, голова підкомітету з питань музичної індустрії Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Санченко, заступники співголови ради – молодіжний посол ЮНІСЕФ в Україні, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, державний секретар Кабінету Міністрів Олександр Ярема, члени ради.

Під час засідання Дніпров наголосив на необхідності розпочати активну роботу щодо впровадження молодіжної політики в Україні. Заступник керівника ОП нагадав, що указами Президента вже поставлені відповідні завдання Кабінету Міністрів та обласним державним адміністраціям, зокрема стосовно утворення консультативних органів для сприяння розробці молодіжних цільових програм.

Так, цьогоріч уперше в Україні День молоді відзначатиметься 12 серпня – разом із молодіжною спільнотою всього світу.

Зі свого боку Санченко зауважив, що створення ради та її діяльність сприятиме розв'язанню на найвищому рівні питань, які турбують молодь. Зокрема він запропонував проєктний підхід, що дасть змогу залучити молодих людей до активної участі в житті країни, а також ініціював формат створення робочих груп за напрямками, які містяться в Національній молодіжній стратегії до 2030 року.

Читайте також: Навесні міста-фіналісти «Молодіжної столиці» презентують свої програми

Тополя своєю чергою зазначив, що Рада з молодіжних питань має зробити максимум для того, щоб думки молоді з усіх куточків України були почуті. З цією метою він запропонував сформувати робочу групу, яка в найкоротші терміни підготує комунікаційну стратегію ради.

"З огляду на цю пропозицію члени ради запропонували та затвердили Тараса Тополю речником Ради з молодіжних питань, а також утворили додаткову робочу групу з комунікації", - повідомляють в ОП.

Секретарем ради стала заступник міністра молоді та спорту Марина Попатенко. За її словами, міністерство спільно з українськими та міжнародними партнерськими організаціями розробляє та впроваджує різноманітні інструменти залучення молоді до державотворення.

Попатенко висловила переконання, що цей досвід і досвід кожного з членів ради неодмінно сприятиме імплементації напрацьованих ініціатив як на локальному, так і на національному рівні.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський утворив Раду з молодіжних питань  указом від 10 вересня 2021 року. Склад ради був затверджений указом глави держави від 17 січня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-