Українець став найкращим іноземним студентом військової академії Британії

Українець став найкращим іноземним студентом військової академії Британії

Фото
Укрінформ
Українець Павло Лейсі став найкращим іноземним студентом Королівської військової академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті та отримав особливу відзнаку – Міжнародний меч.

Про це повідомило у Фейсбуці посольство Великої Британії в Україні, передає Укрінформ.

Щороку відзнака присуджується кадету, який продемонстрував найкращі результати у навчанні. Цього року в Академії навчалися офіцери з 26 різних країн.

«Нагороду українцю вручила Її Королівська Високість принцеса Анна на урочистій церемонії під час Параду на честь Суверена. Щиро вітаємо Павла з цим важливим досягненням та бажаємо нових успіхів», - зазначається в повідомленні посольства.

Як повідомляв Укрінформ, торік найкращим закордонним випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в місті Сандгерст також став українець - курсант Військової академії в Одесі Антон Совенко.

Крім того, у 2019 році курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Артем Бараненко отримав «Шаблю найкращого закордонного випускника» Королівської академії сухопутних військ Великої Британії.

Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року.

Фото: British Embassy Kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-