Законопроєкт про медіа вже потрібно вносити в парламент - Ткаченко

Законопроєкт про медіа вже потрібно вносити в парламент - Ткаченко

Укрінформ
Законопроєкт “Про медіа” вже потрібно вносити на розгляд Верховної Ради.

Таку думку висловив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час "Донбас Медіа Форуму-2021", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нещодавно я мав спілкування з колегами з парламенту... Я все ж таки схиляюсь, що цей закон потрібно вже вносити в парламент. Новий спікер у курсі цього закону. Так що сподіваємося, що спільними зусиллями з колегами з комітету ми доб'ємося того, щоб цієї сесії можна було його хоча б розглянути в першому читанні", - сказав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко зібрав добірку фейків про COVID-вакцинацію

За його словами, фахівці Ради Європи значною мірою сприяли тому, що закон був видозмінений з погляду лібералізації та відповідності європейським стандартам. "За час, поки триває дискусія з приводу закону про медіа, і в Європі, і в Америці було прийнято чимало актів, набагато серйозніших з точки зору впливу на середовище, ніж те, що прописано в цьому законі про медіа", - зауважив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2020 року у Верховній Раді зареєстрували доопрацьований законопроєкт про медіа. Однак через хвилю критики та відсутність цілковитої підтримки його не вносили до сесійної зали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-