Ляшко назвав заклики не вакцинуватися від COVID-19 насмішкою над медиками

Ляшко назвав заклики не вакцинуватися від COVID-19 насмішкою над медиками

Укрінформ
Зібрання людей із закликами не вакцинуватися від COVID-19 є насмішкою над медиками та над родинами, які втратили своїх рідних через коронавірус.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зібрання людей, які ми бачимо сьогодні, із закликами не вакцинуватися – це, на мій погляд, насмішка над нашими медиками та над родинами, які, на жаль, втратили своїх рідних через коронавірус. Повірте, у реанімаціях цей антивакцинаторський дух дуже швидко зникає, а підробні сертифікати не працюють. Дуже хочу, щоб ви це усвідомили саме зараз", - сказав Ляшко.

Читайте також: Глава МОЗ назвав єдине абсолютне протипоказання до COVID-вакцинації

Він закликав українців не вірити фейкам, не слухати порад у соцмережах та користуватися лише перевіреною інформацією на сторінках Міністерства охорони здоровя, Всесвітньої організації охорони здоровя та Центру громадського здоровя.

Як повідомлялося, за добу 2 листопада в Україні зафіксували 23 393 нові підтверджені випадки коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 979 086 осіб, одужало – 2 466 674, летальних випадків – 69 447, проведено ПЛР-тестувань – 14 586 038.

Читайте також: Як отримати COVID-сертифікат, коли вакцинувався за кордоном – роз’яснення МОЗ

Від початку вакцинальної кампанії щеплено 10 682 752 людини, з них отримали одну дозу – 10 682 750, повністю імунізовані та отримали дві дози – 7 596 587 людей (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 18 279 337 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-