Україна та Литва презентують в ООН найкращі практики боротьби з дезінформацією

Україна та Литва презентують в ООН найкращі практики боротьби з дезінформацією

Укрінформ
Постійне представництво України при ООН разом із Постійним представництвом Литви при ООН проведуть 29 жовтня онлайн-захід “Креативні шляхи посилення стійкості до дезінформації та неправдивих відомостей”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС.

"Провідні українські та литовські неурядові організації представлять власні креативні напрацювання, які в ігровій та пізнавальній формі дозволяють споживачам інформації більш ефективно протистояти впливу дезінформаційних наративів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Україна презентує навчальну гру StopFake Bingo та Лабіринт медійної грамотності - мобільну конструкцію, що складається з тематичних кімнат, фотозон та інтерактивних зон.

Читайте також: МКІП проводить обговорення про розпізнавання та боротьбу з фейками

Планується також виступ представників The Purpose - імплементаційного партнера ООН у проведенні кампанії The Verified, спрямованої на поширення об'єктивної інформації про пандемію COVID-19 та вакцинацію.

Як поінформували в МЗС, “ярмарок креативних ідей” відбуватиметься в межах Глобального тижня медіаграмотності, який відзначається в ООН 24-31 жовтня відповідно до схваленої цьогоріч резолюції Генеральної Асамблеї ООН, одним із співавторів якої є Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-