Вакцинація від COVID-19: Кабмін виділив гроші на інформкампанію

Вакцинація від COVID-19: Кабмін виділив гроші на інформкампанію

Укрінформ
Кабінет Міністрів виділив кошти для проведення інформаційно-комунікаційної кампанії серед населення щодо вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Відповідну постанову було ухвалено на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З метою заохочення громадян до вакцинації від COVID-19 та їх інформування про важливість проведення цієї вакцинації, місце розташування пунктів щеплень для проведення вакцинації від COVID-19, нововведень у законодавстві, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію і ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій COVID-19 тощо пропонується додатково провести інформаційно-комунікаційну кампанію серед населення щодо вакцинації від COVID-19", - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Зазначається, що реалізація документа не потребує додаткових видатків з Державного бюджету України.

Читайте також: Зеленський доручив МОЗ та МКІП краще роз’яснювати людям «плюси» вакцинації

Як ідеться у пояснювальній записці до документа, очікуваним результатом реалізації акта є збільшення кількості громадян, що вакцинувалися, та покращення стану поінформованості громадян щодо важливості цієї вакцинації

Як повідомляв Укрінформ, від початку вакцинальної кампанії щеплено 7 300 774 людини, з них отримали одну дозу 7 300 772, повністю імунізовані та отримали дві дози – 5 879 300 людей (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 13 180 072 щеплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-