Корнієнко анонсував «смарт-вечірку» для журналістів у Трускавці

Корнієнко анонсував «смарт-вечірку» для журналістів у Трускавці

Укрінформ
Народні депутати з парламентської фракції «Слуга народу» проведуть «смарт-вечірку» для журналістів у готелі Rixos-Prykarpattya, де відбувається дводенне виїзне засідання фракції «СН».

Про це повідомив голова партії, перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко на брифінгу в медіацентрі в готелі, передає кореспондент Укрінформу.

«Далі у нас у програмі смарт-вечірка. Депутати там уже готуються. Буде турнір з настільного тенісу традиційний між журналістами та депутатами. Приз буде. Не впевнений, що інтерв'ю з Президентом, але якісь приємні призи точно будуть для журналістів», - розповів Корнієнко.

Він додав, що на заході журналісти матимуть змогу поспілкуватися з депутатами.

Читайте також: «Слуги» ще не вирішили, чи збиратимуть у Трускавці підписи за відкликання Разумкова

Як повідомляв Укрінформ, парламентська фракція партії «Слуга народу» 1 жовтня розпочала дводенне виїзне засідання у Трускавці. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

У засіданні планують взяти участь Президент Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

На території готелю працює медіацентр, де проводитимуться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-