«Слуги» ще не вирішили, чи збиратимуть у Трускавці підписи за відкликання Разумкова

«Слуги» ще не вирішили, чи збиратимуть у Трускавці підписи за відкликання Разумкова

Укрінформ
У фракції «Слуга народу» ще не вирішили, чи будуть збирати підписи депутатів за відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на великому виїзному засіданні фракції у Трускавці.

Про це журналістам біля готелю Rixos-Prykarpattya, де відбувається засідання, сказав голова фракції «СН» Давид Арахамія, передає кореспондент Укрінформу.

На запитання, чи будуть збирати підписи за відкликання спікера у Трускавці, він відповів: «Вирішимо на фракції. Якщо вирішимо - будемо збирати, якщо не вирішимо - не будемо збирати».

При цьому Арахамія додав, що взяв із собою у Трускавець відповідні підписні листи.

Очільник фракції також зауважив, що на засіданні у п’ятницю депутати не планують обговорювати питання відкликання Разумкова.

«У нас ця подорож заздалегідь планувалася. Питання Разумкова взагалі не порушувалося. У нас екватор роботи Верховної Ради», - сказав Арахамія.

При цьому він заявив, що це журналісти позиціонують збори у Трускавці як захід заради обговорення відкликання Разумкова. Водночас, за словами Арахамії, це «внутрішньофракційна дискусія».

На запитання, які претензії є до Разумкова, Арахамія зазначив, що є «багато питань», однак відмовився деталізувати.

Водночас він підтвердив, що однією є причин ініціативи є ситуація навколо закону про олігархів.

Читайте також: Прессекретар Президента: Збір підписів за відставку Разумкова – ініціатива Арахамії

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня Разумков заявив, що керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера. За регламентом ВР, достатньо зібрати 150 підписів для внесення відповідного питання до порядку денного пленарного засідання.

Парламентська фракція партії «Слуга народу» 1 жовтня розпочала дводенне виїзне засідання у Трускавці. Захід проходить у готелі Rixos-Prykarpattya.

У засіданні планують взяти участь Президент Володимир Зеленський та представники Офісу Президента, члени Кабінету Міністрів, голова Служби безпеки України Іван Баканов, генеральний прокурор Ірина Венедіктова, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та інші.

На території готелю працюватиме медіацентр, де проводитимуться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-