Вакцинація допоможе запобігти четвертій хвилі COVID-19 - Шмигаль

Вакцинація допоможе запобігти четвертій хвилі COVID-19 - Шмигаль

Укрінформ
Зростання випадків COVID-19 в Україні є надзвичайно серйозним сигналом і необхідно переконувати населення вакцинуватися, щоб запобігти четвертій хвилі захворюваності.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Стосовно теми COVID-19 об'єктивна реальність та цифри демонструють значне зростання, фактично подвоєння сьогодні-вчора кількості випадків від минулого тижня. Це надзвичайно серйозний сигнал. Весь світ сьогодні стоїть перед четвертою хвилею... Нам треба активізуватись і закликати людей до активної вакцинації - це єдиний спосіб запобігти четвертій хвилі поширення COVID-19", - заявив Шмигаль.

Читайте також: Уряд готовий допомогти місцевій владі стримати тарифи на тепло - Шмигаль

Він наголосив, що в Україні загалом від початку вакцинальної кампанії вакцинації зроблено понад 10 млн щеплень проти COVID-19.

Крім того, Шмигаль закликав українців дотримуватися соціальної дистанції та носити маски.

Водночас глава уряду запевнив, що в Україні достатня кількість ліжок, забезпечених киснем.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу виявлено 3 615 нових підтверджених випадків зараження коронавірусом

Від початку вакцинальної кампанії станом на 10 вересня щеплено 5 789 254 людини, з них отримали одну дозу – 5 789 252 людини, повністю імунізовані та отримали дві дози – 4 618 573 людини (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 10 407 825 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-