ПЦУ запросила вірян на подячну молитву за участю Вселенського Патріарха

ПЦУ запросила вірян на подячну молитву за участю Вселенського Патріарха

Укрінформ
Сьогодні у столичному Михайлівському Золотоверхому соборі о 10 годині ранку з нагоди візиту Його Всесвятості Вселенського Патріарха буде звершена подячна молитва (Доксологія), на яку православна церква України запросила вірян.

Про це йдеться у повідомленні ПЦУ, передає Укрінформ.

При цьому вірянам слід врахувати, що на територію Михайлівського Золотоверхого монастиря можна буде потрапити лише через браму, що знаходиться навпроти будівлі МЗС (неподалік від фунікулера), із додержанням заходів безпеки через пункти огляду.

"Зокрема, заборонено проносити на територію пляшки з водою, харчові продукти, плакати. Воду в разі необхідності ви зможете взяти вже безпосередньо на території монастиря", - наголосили в ПЦУ.

Читайте також: Президент зустрівся зі Вселенським Патріархом Варфоломієм

Там також додали, що прохід буде відкрито з 8-ї години ранку.

"Врахуйте те, що паркування автотранспорту в центрі Києва буде обмежено, а Михайлівська площа – перекрита сценою. Для проходження заходів безпеки з собою необхідно мати документи, що посвідчують особу, а також засоби індивідуального захисту – маски", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, учора розпочався візит Його Всесвятості Варфоломія, Архієпископа Константинополя - Нового Рима і Вселенського патріарха до України.

21 серпня о 10:00 відбудеться урочиста зустріч і подячна молитва Вселенського патріарха у Михайлівському Золотоверхому соборі з нагоди прибуття в Україну.

22 серпня патріарх Варфоломій разом із митрополитом Епіфанієм проведе літургію у Святій Софії. Початок богослужіння - 9:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-