В автопригодах з початку року загинули понад 850 українців

В автопригодах з початку року загинули понад 850 українців

Укрінформ
В Україні від початку року сталися 25 533 дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули 852 особи та понад 6,7 тис. травмувалися.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

​​"За 7 місяців 2021 року через перевищення швидкості в Україні трапилося 25 533 ДТП, у яких 852 людини загинуло та 6719 отримали травми”, - ідеться у повідомленні.

У звязку з цим Патрульна поліція нагадує швидкісні вимоги, передбачені Правилами дорожнього руху:

  • у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю не більш як 50 км/год, а у житлових і пішохідних зонах - до 20 км/год;
  • поза населеними пунктами транспортним засобам дозволяється рухатись зі швидкістю до 90 км/год, на автомобільній дорозі з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою, - не більш як 110 км/год. На автомагістралях максимально дозволена швидкість руху до 130 км/год;

Також зазначається, що під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати, зокрема, дорожню обстановку і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух.

Читайте також: На Київщині винуватця смертельної ДТП взяли під варту

Як повідомляв Укрінформ, 9 серпня внаслідок ДТП на Львівщині було травмовано семеро осіб, серед яких двоє неповнолітніх.

Фото: Патрульна поліція Київської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-