У ДТП на Львівщині постраждали семеро, серед них двоє неповнолітніх

У ДТП на Львівщині постраждали семеро, серед них двоє неповнолітніх

Фото
Укрінформ
Поліція встановлює обставини ДТП на Львівщині, внаслідок якої було травмовано семи осіб, серед яких двоє неповнолітніх.

Про це у Фейсбуці інформує поліція Львівської області, передає Укрінформ.

“ДТП сталася сьогодні, 9 серпня, близько 9.10 на автодорозі Київ-Чоп» у селі Козьова Стрийського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Citroën, 31-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2106» під керуванням 22-річного мешканця Рівненської області”, - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, внаслідок ДТП водії обох авто отримали тілесні ушкодження і, окрім того, були травмовані троє пасажирів «ВАЗу» віком 15, 16 і 20 років, усі жителі Рівненської області.

Читайте також: На Хмельниччині у ДТП загинув п’ятирічний хлопчик

Уточнюється, що було травмовано і двоє пасажирів Citroën, 22-річну місцеву мешканку та 20-річного чоловіка. Усіх потерпілих доставлено до медзакладу, їхні діагнози уточнюються.

За цим фактом слідчі відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомлялося, 7 серпня у поліції Львівської області поінформували, що у Львові внаслідок ДТП зазнав тяжких травм водій електросамоката, потерпілий у реанімації.

Фото: Нацполіція у Львівській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-