Конкурс на гендиректора Музею Майдану: до комісії відібрали представників громадськості

Конкурс на гендиректора Музею Майдану: до комісії відібрали представників громадськості

Укрінформ
У результаті публічного жеребкування відібрано представників громадськості до комісії конкурсу на посаду гендиректора Музею Майдану.

Процедура жеребкування відбулася 11 серпня і транслювалося наживо на Ютьюб-каналі Українського інституту національної пам'яті, повідомляє Укрінформ із посиланням на УІНП.

Як зазначається, конкурс на посаду генерального директора Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції гідності оголошений 20 липня 2021 року, його проводить Український інститут національної пам’яті.

Усього комісія конкурсу складається з 9 членів. Громадське культурне середовище у ній представлятимуть 3 особи, обрані серед поданих заявок шляхом жеребкування.

Читайте також: Музей Майдану у Києві можуть відкрити у 2026 році або навіть раніше

Повідомляється, що до УІНП надійшло 45 заявок від кандидатів у члени комісії, які представляли 16 організацій. Відповідали процедурним вимогам 43 заявки від 15 організацій, що й узяли участь у жеребкуванні.

Тож до складу комісії конкурсу обрано: Андрія Гуменюка, громадська організація «Навколо нас. ЮА»; Тетяну Влиненко, Національна спілка майстрів народного мистецтва України; Ганну Олійник, Центр досліджень визвольного руху”.

Зазначається, що протокол рішення за результатами процедури жеребкування разом із детальнішою інформацією про обраних членів комісії буде оприлюднений на сайті УІНП.

Читайте також: Липи для Меморіалу Небесної Сотні чекають висадки уже три роки

По троє членів до комісії конкурсу також делегують колектив Національного музею Революції гідності та Український інститут національної пам’яті. Детальна інформація про це найближчим часом буде оприлюднена на сайті УІНП.

До 18 серпня триває прийом заяв від кандидатів на посаду генерального директора Національного музею Революції гідності. Після завершення прийому заяв конкурсна комісія візьметься до їх розгляду та співбесід із кандидатами.

Конкурс має відбутися упродовж двох місяців з моменту його оголошення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-