Національний студентський форум відбудеться в Ірпені 20-21 серпня

Національний студентський форум відбудеться в Ірпені 20-21 серпня

Укрінформ
В Ірпені Київської області 20-21 серпня проходитиме Національний студентський форум "Освіта, лідерство, відповідальність".

Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки, передає Укрінформ.

Як зазначається, захід, проведення якого присвячене відзначенню 30-ї річниці Незалежності України, проходитиме на базі Університету державної фіскальної служби.

У МОН наголосили, що мета форуму – формування спільноти проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування, створення унікального середовища для плідної співпраці студентів із представниками університету, влади та бізнесу.

Читайте також: В Україні навчається понад 76,5 тисяч іноземних студентів

Зокрема, під час панельної дискусії «Можливості вищої освіти в Україні» керівники вишів матимуть змогу презентувати інноваційні та прогресивні освітні програми, які створюють реальні можливості студентам розвиватися та набувати затребуваних і актуальних компетентностей.

У програмі форуму передбачено низку дискусійних панелей, як-от «Stand-up: творчість і креативність», «Студентська наука: від ідей до реалізації», «Студентський омбудсмен: роль та можливості», «Екологічний марафон: від macro-проблеми до micro-рішення». Представники студентства зможуть презентувати свої проєкти й ініціативи, налагодити нові міжуніверситетські зв’язки та партнерські відносини, зазначають у МОН.

Під час панельної дискусії «Open discussion: вища освіта в умовах COVID-19» студенти матимуть нагоду висловити та обговорити проблеми організації освітнього процесу в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також: Раді пропонують дозволити студентам із-за кордону вчитися в українських вишах іноземною мовою

Окрім того, у перший день форуму відбудеться презентація мети створення, векторів діяльності та пріоритетних завдань на 2021/2022 н.р. для Студентського проєктного офісу МОН.

Реєстрацію учасників відкрито до 00:00 12 серпня. Результати відбору будуть оголошені до 15 серпня.

Організаторами форуму є Міністерство освіти та науки, Міністерство фінансів, Університет державної фіскальної служби України, Ірпінська міська рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-